AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğuna banyo yaptırmak

Kahve falında erkek çocuğuna banyo yaptırmak

Kahve falında erkek çocuğuna banyo yaptırmak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kara kara düşünür olacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna banyo yaptırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı gelişmeler olabilir.

Kahve falında erkek çocuğa banyo yaptırmak işlerin başına geçeceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğu banyo ettirmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, sorunlarını unutacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğunu banyo yaptırmak tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu banyo yaptırmak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna banyo yaptırmak onları rahat ettireceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğa banyo yaptırmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu banyo yaptırmak gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının çocuğunu banyo yaptırmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir