AnaSayfa / Genel / Kahve falında altını çalındığını görmek

Kahve falında altını çalındığını görmek

Kahve falında altını çalındığını görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altını çalındığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler duygusal anlamda tepkisel davranışlar içerisinde olabilirler.

Kahve falında çalınmış altın görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine işaret eder.

Kahve falında altını çalınmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altınların çalınması görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çalınan altınları bulmak zarar getirecek bir yoldan dönmeye, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın çalıp kaçmak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altınlarının çalındığını görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında altın bileziğin çalındığını görmek kafasının rahat olacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında altının çalınmasını görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir