AnaSayfa / Genel / Kahve falında altınların çalınması görmek

Kahve falında altınların çalınması görmek

Kahve falında altınların çalınması görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, doğru adımlar atacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, her geçen gün sorunların artacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altınların çalınması gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük keyif verebilir.

Kahve falında altın bileziğinin çalındığını görmek sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında altını çalındığını görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzüğün çalındığını görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında altınlarını çalındığını görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında altının çalınmasını görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın yüzüğünün çalındığını görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına rivayet eder.

Kahve falında altını çalınmak doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çalınan altını bulmak onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, söylediklerinin çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir