AnaSayfa / Genel / Kahve falında altından yazı görmek

Kahve falında altından yazı görmek

Kahve falında altından yazı görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında altından yazı gördüyseniz:

  • İstemediğiniz veya hazır olmadığınız konularda sizi sorguya çeken kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kuran yazılı altın görmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altından yazı görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına işaret eder.

Kahve falında altın yazılı kuran görmek fal sahibinin fakirleşeceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağının altında yazı görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuran yazılı altın kolye görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına işarettir.

Kahve falında altın yazılı ayet görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında isim yazılı altın görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına rivayet eder.

Kahve falında altından kuran yazısı görmek stresten uzaklaşılacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir