AnaSayfa / Genel / Kahve falında altından heykel görmek

Kahve falında altından heykel görmek

Kahve falında altından heykel görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, canın derdine düşeceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında altından heykel gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız hareketlenmeye başlıyor.

Kahve falında altından heykel görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında altın heykel görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık heykel görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına inanılır.

Kahve falında heykel satmak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında aslan heykeli görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at heykel görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan heykeli görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında mermer heykel görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, son model arabaya sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir