Kahve falında bir çocuğu düşmekten kurtarmak

Kahve falında bir çocuğu düşmekten kurtarmak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, başarılı bir kişi olunacağına, yüksek tahsil yapacağına inanılır.

Kahve falında bir çocuğu düşmekten kurtarmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir hedefinizin peşinden gitme konusunda amansız bir istek duyabilirsiniz.

Kahve falında çocuğunu düşmekten kurtarmak bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, başarısının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında çocuğu düşmekten kurtarmak işinden evine gidip geleceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına yorulur.

Kahve falında bir çocuğu düşmekten kurtarmak ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini düşmekten kurtarmak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine alamet eder.

Kahve falında düşmekten kurtarmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği düşmekten kurtarmak aile hayatlarını bozulacağına, imkânsızı başaracağına delalet eder.

Kahve falında kızını düşmekten kurtarmak elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu ölümden kurtarmak mutluluğunun daim olacağına, rakiplerine yenileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top