AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu büyümüş görmek

Kahve falında çocuğu büyümüş görmek

Kahve falında çocuğu büyümüş görmek hainlik yapacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğu büyümüş gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatınızdaki yerlerini veya onlar için yaptıklarınızı unuttuklarını düşünebilirsiniz.

Kahve falında çocuğu büyümüş görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu büyümüş görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına yorulur.

Kahve falında büyümüş çocuğu emzirmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında bir çocuğu büyümüş görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu büyümüş görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyümüş erkek çocuğu görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyümüş erkek çocuğu olduğunu görmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, ümitlerinin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında büyümüş çocuğunu emzirmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir