AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğu büyümüş görmek

Kahve falında bir çocuğu büyümüş görmek

Kahve falında bir çocuğu büyümüş görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında bir çocuğu büyümüş gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda size zarar verebilecek kişilerle tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında büyümüş çocuğunu emzirmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu büyümüş görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğu büyümüş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğu büyümüş görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında büyümüş erkek çocuğu olduğunu görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu büyümüş görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine delalettir.

Kahve falında büyümüş çocuğun küçüklüğünü görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, gözyaşı döküleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyümüş erkek çocuğu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir