AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitap yırttığını görmek

Kahve falında kitap yırttığını görmek

Kahve falında kitap yırttığını görmek fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kitap yırttığını gördüyseniz:

  • Bazı konular yeni sonuçlar vaat ediyor olabilir.

Kahve falında kitabın yırtıldığını görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kitap yırttığını görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtılmış kitap görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında para yırtıldığını görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elbise yırttığını görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına delalet eder.

Kahve falında kıyafetinin yırtıldığını görmek başarı kaydedeceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kot pantolonun yırtıldığını görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının yırtıldığını görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir