AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla seyahat etmek

Kahve falında arkadaşlarla seyahat etmek

Kahve falında arkadaşlarla seyahat etmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşlarla seyahat etmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle tartışma riskiniz var.

Kahve falında arkadaşınla seyahat etmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşla seyahat etmek işlerin hafifleyeceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla seyahat etmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında bir yere seyahat etmek emeklerin boş yere harcanacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine delalet eder.

Kahve falında otobüsle seyahat görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine inanılır.

Kahve falında seyahat hazırlığı yapmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında seyahate hazırlanmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında uçakla seyahat edeceğini görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir