AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinler tarafından dövülmek

Kahve falında cinler tarafından dövülmek

Kahve falında cinler tarafından dövülmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında cinler tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmanız size iyi gelebilir.

Kahve falında cinler tarafından kaçırılmak onlarla ayrı düşeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında cin tarafından bıçaklanmak rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında cin tarafından dövülmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında cinler tarafından dövülmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında cin tarafından çarpılmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cin tarafından kaçırılmak büyük zararlara uğrayacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cin tarafından korkutulmak yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında cin tarafından takip edilmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir