AnaSayfa / Genel / Kahve falında cini yakalamak

Kahve falında cini yakalamak

Kahve falında cini yakalamak sermaye elde edeceğine, güzel bir hayat geçireceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, başarıya giden yollarını açacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında cini yakalamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya kendinizde sonradan pişman olabileceğiniz ani değişiklikler yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında cini yakalamak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına yorulur.

Kahve falında cin yakaladığını görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına delalet eder.

Kahve falında cin yakalamak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine yorulur.

Kahve falında yılan balığı yakaladığını görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kötü sözler duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah fare yakalamak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir suçluyu yakalamak isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük fare yakalamak maddi kayıpların sona ereceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük fare yakalamak bir işi rakiplerine kaptıracağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir