AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın ziynet eşyası takmak

Kahve falında altın ziynet eşyası takmak

Kahve falında altın ziynet eşyası takmak çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine delalettir.

Kahve falında altın ziynet eşyası takmak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak bazı zayıflıklarınız varsa onlardan kurtulmanız da olasıdır.

Kahve falında altın ziynet eşyası takmak kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın ziynet eşyaları görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın ziynet eşyası bulmak çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın ziynet eşyası görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ziynet eşyası satmak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında ziynet eşyasının çalındığını görmek başka alanlara yöneleceğine, ortaklı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında ziynet eşyalarının çalındığını görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ziynet eşyası kaybetmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir