AnaSayfa / Genel / Kahve falında ziynet eşyası satmak

Kahve falında ziynet eşyası satmak

Kahve falında ziynet eşyası satmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ziynet eşyası satmak gördüyseniz:

  • Bazı işler zannettiğiniz gibi ilerlemeyip tepetaklak gidebilirler.

Kahve falında ziynet eşyası satmak anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ziynet eşyasını kaybetmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında ziynet eşyalarının çalındığını görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalettir.

Kahve falında ziynet eşyası almak iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, ağlayacağına, strese gireceğine delalettir.

Kahve falında ziynet eşyası kaybetmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında ziynet eşyası toplamak mutlu olmanın yollarını bulacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında altın ziynet eşyası takmak uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında altın ziynet eşyaları görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir