AnaSayfa / Genel / Kahve falında çınar yaprağı görmek

Kahve falında çınar yaprağı görmek

Kahve falında çınar yaprağı görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, hasretliğin biteceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, emeğinden hayır göreceğine delalettir.

Kahve falında çınar yaprağı gördüyseniz:

  • Objektif olamamanız nedeniyle evdeki kişilerle sıcak saatler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında çınar ağacı yaprağı görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında çınar yaprağı görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çınar ağacı dikmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında çınar ağaçları görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında çok büyük çınar ağacı görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük çınar ağacı görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük çınar görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil çınar ağacı görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir