AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiftlik satın almak

Kahve falında çiftlik satın almak

Kahve falında çiftlik satın almak hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, güzel haberlerin alınacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çiftlik satın almak gördüyseniz:

  • Boşuna mantıklı argümanlar ortaya koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında çiftlik satın almak maddi anlamda güç kaybedeceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında domuz çiftliği görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiftlik hayvanları görmek masabaşı bir işe girileceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine inanılır.

Kahve falında at çiftliğine gitmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, ilişkiye huzurun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında inek çiftliği görmek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında balık çiftliği görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, rızık bolluğu içinde olacağına yorulur.

Kahve falında büyük çiftlik görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çiftliğe gitmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir