AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük çiftlik görmek

Kahve falında büyük çiftlik görmek

Kahve falında büyük çiftlik görmek işe giren herkesin kalkınacağına, verilen kararların geri çekileceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük çiftlik gördüyseniz:

  • Maddi konularda da gelişmeler var.

Kahve falında büyük çiftlik görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, çok güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiftlik satın almak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında çiftliğe gitmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, mahsullerin fazlalaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek çiftliği görmek çok rahat bir hayat süreceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında koyun çiftliği görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına rivayet eder.

Kahve falında domuz çiftliği görmek güzel günlerin yaşanacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında hayvan çiftlik görmek onlar tarafından çok sevileceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiftlik sahibi olmak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir