AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bahçesine girmek

Kahve falında başkasının bahçesine girmek

Kahve falında başkasının bahçesine girmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, ticaretinin hızlanacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, yakın akrabadan gelecek habere, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bahçesine girmek gördüyseniz:

  • Ani olaylar veya ortaya çıkan gerçekler söz konusu olabilir.

Kahve falında bahçeye girmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeli eve girmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına işarettir.

Kahve falında cami bahçesine girmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bahçesine girmek darlığa düşmeyeceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına delalettir.

Kahve falında çiçek bahçesine girmek sağlığının bozulmayacağına, büyük bir işin sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında komşunun bahçesine girmek kötü durumların ortadan kalkacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında meyve bahçesine girmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bahçeye girmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir