AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yılan görmek

Kahve falında altın yılan görmek

Kahve falında altın yılan görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, hayallerine kavuşacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında altın yılan gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek ya da çıkan fırsatların dikkatle değerlendirilmesi gerekiyor.

Kahve falında toprak altında yılan görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında toprağın altında yılan görmek kısmet alacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yatak altında yılan görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halı altında yılan görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın başlı yılan görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derinin altında yılan görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında yerin altında yılan görmek kişinin kötü günler geçireceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yer altında yılan görmek rızkın genişleyeceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir