AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz düşürmek

Kahve falında ceviz düşürmek

Kahve falında ceviz düşürmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ceviz düşürmek gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizin istediğiniz ya da planladığınız bazı şeylere karşı çıkabilirler.

Kahve falında ağaçtan ceviz düştüğünü görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz düşürmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, düşmanlarını bile affedeceğine delalettir.

Kahve falında ceviz düştüğünü görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında çokca ceviz görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına inanılır.

Kahve falında bir torba ceviz görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında ceviz ve yumurta görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz fındık toplamak hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında olmamış ceviz yemek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir