AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennete gitmek

Kahve falında cennete gitmek

Kahve falında cennete gitmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında cennete gitmek gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız tepkiler vermemeye çalışın.

Kahve falında ölüp cennete gitmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında cennete gitmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında cennete gideceğini duymak bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında uçarak cennete gitmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında cennete gideceğini görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında cennete gideceğini öğrenmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cennet gitmek ekmeğinin bereketleneceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına tabir olunur.

Kahve falında cennet yolu görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir