AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennete girememek

Kahve falında cennete girememek

Kahve falında cennete girememek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında cennete girememek gördüyseniz:

  • Belli planlarınızın veya işlerinizin acilen yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Kahve falında cennette olduğunu görmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cennete gideceğini görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine delalettir.

Kahve falında cennet meyveleri yemek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında cennette uçtuğunu görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, hedeflere ulaşamayacağına inanılır.

Kahve falında cennet bahçesine girmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına işaret eder.

Kahve falında cennette uçmak fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına delalettir.

Kahve falında cennete çıkmak hoşluklarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına delalettir.

Kahve falında cehennem ve cennet görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir