AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet gibi güzel bir yer görmek

Kahve falında cennet gibi güzel bir yer görmek

Kahve falında cennet gibi güzel bir yer görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine inanılır.

Kahve falında cennet gibi güzel bir yer gördüyseniz:

  • Aynı çizgide ilerleyerek veya aynı şeyleri tekrarlayarak ilerleme sağlamak veya çözüm üretmek zor olabilir.

Kahve falında cennet gibi güzel bir yer görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında cennet gibi yer görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, hayırlı işlerde yer alacağına inanılır.

Kahve falında cennet gibi bir yer görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında güzel yerlerde gezmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel bir yer görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında çok güzel bir yer görmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına inanılır.

Kahve falında çok güzel yerler görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel yerler gezmek bazı engellerle karşılaşacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir