AnaSayfa / Genel / Kahve falında törene gitmek

Kahve falında törene gitmek

Kahve falında törene gitmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına tabir olunur.

Kahve falında törene gitmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen davetkar tavırlar olabilir.

Kahve falında nikah törenine gitmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, güzel huylarının değişeceğine alamet eder.

Kahve falında törene gitmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze törenine gitmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına işarettir.

Kahve falında diploma töreni görmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün törenine katılmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına delalettir.

Kahve falında törende ödül almak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına alamet eder.

Kahve falında devlet töreni görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında resmi tören görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir