AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize gitmek için hazırlık yapmak

Kahve falında denize gitmek için hazırlık yapmak

Kahve falında denize gitmek için hazırlık yapmak kısaysa da ömrün kısa süreceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize gitmek için hazırlık yapmak gördüyseniz:

  • Doğru olanı seçmek ise size kalıyor.

Kahve falında denize gitmek için hazırlık yapmak falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında umreye gitmek için hazırlık yapmak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, başarılarının hiçe sayılacağına delalettir.

Kahve falında askere gitmek için hazırlık yapmak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yaşamına bakacağına rivayet eder.

Kahve falında hacca gitmek için hazırlık yaptığını görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında umreye gitmek için hazırlık yaptığını görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında doğum hazırlığı yapmak fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına alamet eder.

Kahve falında yolculuğa hazırlık yapmak gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, büyük kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evliliğe hazırlık yapmak borçlarını bitireceğine, saygınlık kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir