AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekme helva görmek

Kahve falında çekme helva görmek

Kahve falında çekme helva görmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında çekme helva gördüyseniz:

  • Artık daha zorlu mücadelelere girebilirsiniz.

Kahve falında çekme helva yemek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında çekme helva görmek günlerinin güzelleşeceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında diş çekmeye çalışmak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında besmele çekmeye çalışmak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işarettir.

Kahve falında acı çekmeden doğum yapmak onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, zinde kalacağına inanılır.

Kahve falında sınavda kopya çekmemek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, büyük bir makama geleceğine tabir olunur.

Kahve falında fotoğraf çekmeye çalışmak para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına yorulur.

Kahve falında sancı çekmeden doğum yapmak ün salacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir