AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekilen diş görmek

Kahve falında çekilen diş görmek

Kahve falında çekilen diş görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, komşularla ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çekilen diş gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya hayatınızı nasıl daha iyi bir yer haline getirebileceğinize odaklanabilirsiniz.

Kahve falında çekilmiş çürük diş görmek işlerinin yoluna gireceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında diş çekildiğini görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının dişlerinin çekildiğini görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diş çekilirken görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına tabir olunur.

Kahve falında çekilen diş görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalettir.

Kahve falında dişlerinin çekildiğini görmek elindekileri kaybedeceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında diş etinin çekildiğini görmek önemli kararlar alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine işarettir.

Kahve falında çürük diş çekildiğini görmek kötü sözler duyacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir