AnaSayfa / Genel / Kahve falında takı bulmak

Kahve falında takı bulmak

Kahve falında takı bulmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, malını ve parasını sağlama alacağına alamet eder.

Kahve falında takı bulmak gördüyseniz:

  • Hiç bir konuda fazla açılmamalısınız.

Kahve falında yolda takı bulmak kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, esenlik içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında altın takı bulmak sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş takı bulmak kazancının hiç azalmayacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında takı bulmak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın takılar bulmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kazancının da aynı oranda artacağına inanılır.

Kahve falında değerli takılar bulmak iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında takılar bulmak yatırımların heba olacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takı bulduğunu görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, bilgiyle donanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir