AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve ve çay görmek

Kahve falında kahve ve çay görmek

Kahve falında kahve ve çay görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, kişinin fena halde yanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahve ve çay gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda aşırılığa kaçmamanız gerekiyor.

Kahve falında çay kahve görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet eder.

Kahve falında çay ve kahve görmek deniz aşırı işler yapılacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çay kahve ikram etmek kendi işinin patronu olunacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına yorulur.

Kahve falında çay kahve yapmak tatsızlıkların aşılacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kahvede çay içmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine inanılır.

Kahve falında kahve ve çay görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında çay kahve içmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine rivayet eder.

Kahve falında çay ve kahve içmek malının ve kazancının tam olacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir