AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatılarda uçmak

Kahve falında çatılarda uçmak

Kahve falında çatılarda uçmak doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, fakirleşeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında çatılarda uçmak gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzu zorluyorsunuz.

Kahve falında çatıdan uçmak kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çatılardan uçmak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına alamet eder.

Kahve falında çatılarda uçmak hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında evinin çatısı uçmak zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya delalet etmektedir.

Kahve falında evin çatısı uçmak kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çatıdan çatıya uçmak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatısının yandığını görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalettir.

Kahve falında teröristlerle çatışmaya girmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir