AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın sarısı çanta görmek

Kahve falında altın sarısı çanta görmek

Kahve falında altın sarısı çanta görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, afiyette ve keyifte olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet eder.

Kahve falında altın sarısı çanta gördüyseniz:

  • İç sesiniz bazı konularda biraz yavaşlamanızın akıllı bir hareket olacağını söylüyorsa, dinlemenizde fayda var.

Kahve falında altın sarısı çanta görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına işaret eder.

Kahve falında sarı çanta görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renkli çanta görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına inanılır.

Kahve falında sarı renk çanta görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çantada altın görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, endişelerini silip atacağına alamet eder.

Kahve falında altın dolu çanta kaybetmek hayattan yana yüzünün güleceğine, o kimselerden menfaat göreceğine işarettir.

Kahve falında altın çanta görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, yeni yollara girileceğine delalet eder.

Kahve falında bir çanta dolusu altın görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir