AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatal atmak

Kahve falında çatal atmak

Kahve falında çatal atmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatal atmak gördüyseniz:

  • Öte yandan, aileyle ilgili hassas meselelerde dikkatli davranmanızda fayda var.

Kahve falında çatal kaşık atmak kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında çatal bıçak atmak çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına tabir olunur.

Kahve falında çatal atmak manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında metal çatal kaşık görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına delalet eder.

Kahve falında çatal ve bıçak görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında çatal kaşık takımı almak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çatal battığını görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında çatallar görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, kazancının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir