AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çanta satın almak

Kahve falında yeşil çanta satın almak

Kahve falında yeşil çanta satın almak bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil çanta satın almak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bazı sorunlarınız da ortadan kalkabilir.

Kahve falında yeşil çanta satın almak gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında siyah çanta satın almak hüsrana uğratacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında mavi çanta satın almak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırt çantası satın almak her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi çanta satın almak dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deri çanta satın almak derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni çanta satın almak borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan çantası satın almak güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, kararlar alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir