AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta dolu para görmek

Kahve falında çanta dolu para görmek

Kahve falında çanta dolu para görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, büyük mutluluk duyulacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, şükredeceğine tabir olunur.

Kahve falında çanta dolu para gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlası için söz vermeniz sinirlerinizi yıpratabilir.

Kahve falında para dolu çanta görmek zenginliğinin süreceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para dolu çanta kaybetmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çanta dolu para görmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalet eder.

Kahve falında para dolu çanta bulmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında içi para dolu çanta bulmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında içi dolu çanta görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın dolu çanta bulmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına inanılır.

Kahve falında altın dolu çanta kaybetmek verilen kararların geri çekileceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir