AnaSayfa / Genel / Kahve falında para dolu çanta bulmak

Kahve falında para dolu çanta bulmak

Kahve falında para dolu çanta bulmak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, fal sahibinin de çok mutlu olacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında para dolu çanta bulmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu daha fazla ciddiye almanız gerekiyor.

Kahve falında içi para dolu çanta bulmak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında para dolu çanta bulmak çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın dolu çanta bulmak mevki makam sahibiyken işten olunacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında para dolu çanta görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında para dolu çanta kaybetmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çanta dolu para görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında para dolu cüzdan bulmak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir çanta para bulmak türlü musibetlere uğrayacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir