AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın rengi elbise giymek

Kahve falında altın rengi elbise giymek

Kahve falında altın rengi elbise giymek yurtdışına gidileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın rengi elbise giymek gördüyseniz:

  • Başkaları için yaptığınız şeyler sizi mutlu edecek şeylere dönüşebilir.

Kahve falında altın renginde elbise giymek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında altın rengi elbise giymek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nar çiçeği rengi elbise giymek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bal rengi elbise giymek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, haram mala işarettir.

Kahve falında krem renginde elbise giymek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına işarettir.

Kahve falında pudra rengi elbise giymek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına inanılır.

Kahve falında lila rengi elbise giymek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına işarettir.

Kahve falında mercan rengi elbise giymek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir