AnaSayfa / Genel / Kahve falında lila rengi elbise giymek

Kahve falında lila rengi elbise giymek

Kahve falında lila rengi elbise giymek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, onların güvenini sarsacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ortağından ayrılacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine alamet eder.

Kahve falında lila rengi elbise giymek gördüyseniz:

  • Evdeki ya da evle ilgili problemlerden uzaklaşmanızı sağlayacak programlar yapmanızda fayda var.

Kahve falında krem renginde elbise giymek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında altın rengi elbise giymek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bal rengi elbise giymek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında somon rengi elbise giymek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında leylak rengi elbise giymek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine inanılır.

Kahve falında lila rengi elbise giymek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında mürdüm rengi elbise giymek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına inanılır.

Kahve falında mercan rengi elbise giymek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, tartışmalı bir işe girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir