AnaSayfa / Genel / Kahve falında can almak

Kahve falında can almak

Kahve falında can almak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, günah ve suç işleyeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayaller kurulacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında can almak gördüyseniz:

  • Bir gece gideceğiniz bir yerde karşıt cinsten birisi tepenizi attıracak, çekinmeden haddini bildirin.

Kahve falında azrailin canını almaya geldiğini görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oyuncakların canlandığını görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kucağında can vermek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına inanılır.

Kahve falında canbaz görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canı sıkkın olmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş balığı canlandırmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bebeğin canlandığını görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin can verdiğini görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir