AnaSayfa / Genel / Kahve falında can acıtmak

Kahve falında can acıtmak

Kahve falında can acıtmak yanlış işler yapacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında can acıtmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizin çizdiğiniz yoldan ilerlemek istemeyebilir.

Kahve falında birinin canını acıtmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında can acıtmak Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine inanılır.

Kahve falında acı elma yemek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acı kahve pişirmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında acı su görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet eder.

Kahve falında acı süt görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan acı biber toplamak bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çok acıktığını görmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir