AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın parçası görmek

Kahve falında altın parçası görmek

Kahve falında altın parçası görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine tabir olunur.

Kahve falında altın parçası gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının ya da çevrenizde meydana gelen değişikliklerin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında altın parçaları görmek kişinin afiyette olacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına tabir olunur.

Kahve falında altının parçalandığını görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kıtlığın meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın parçası görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağların parçalandığını görmek çok zarar göreceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabılarının parçalandığını görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek parçaları görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine yorulur.

Kahve falında insanın parçalandığını görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında dişinin parçalandığını görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir