Kahve falında altın parçaları görmek

Kahve falında altın parçaları görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, kalabalıktan uzak olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında altın parçaları gördüyseniz:

  • Hazırlık yapmak maddi manevi tasarruf anlamına gelebilir.

Kahve falında altın parçaları görmek ailesi ile mutlu olacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında altının parçalandığını görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında altın parçası görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında mermer parçası görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüğün parçalanmasını görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına işarettir.

Kahve falında ineğin parçalandığını görmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanların parçalandığını görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında vücutta et parçası görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top