AnaSayfa / Genel / Kahve falında camlı dolap görmek

Kahve falında camlı dolap görmek

Kahve falında camlı dolap görmek anne baba duası alınacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, rahat bir hayat yaşayacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında camlı dolap gördüyseniz:

  • Yeni başlayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında camlı dolap görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam dolap görmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına tabir olunur.

Kahve falında dolap üstüne çıkmak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına inanılır.

Kahve falında mavi dolap görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolap kilitlemek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, talihin yüzlerine güleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz elbise dolabı görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, daha büyük işler için bir örnek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı dolaba koymak dertlerin bir anda sona ereceğine, aile içinde saadetinin artacağına işarettir.

Kahve falında dolapta tavuk eti görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir