AnaSayfa / Genel / Kahve falında camii yıkıldığını görmek

Kahve falında camii yıkıldığını görmek

Kahve falında camii yıkıldığını görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına tabir olunur.

Kahve falında camii yıkıldığını gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda zorlanmalar azalmaya başlıyor.

Kahve falında cami yıkıldığını görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine işaret eder.

Kahve falında cami yıkılması görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yıkılan cami minaresi görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında camii yıkıldığını görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, rahatsızlık vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camiyi yıkılmış görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında camiinin yıkıldığını görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında caminin yıkılmasını görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında caminin yıkılması görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir