AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiinin yıkıldığını görmek

Kahve falında camiinin yıkıldığını görmek

Kahve falında camiinin yıkıldığını görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, işinde verimsiz olacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, ticarette ilerleyeceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, kısmetsizlik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında camiinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Sizi belli tartışmaların veya güç mücadelelerinin içine çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında yıkılan camii görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına alamet eder.

Kahve falında camiyi yıkılmış görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine inanılır.

Kahve falında caminin yıkılmasını görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında cami yıkılması görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında camiinin yıkıldığını görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkılan cami görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıkılmış cami görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında depremde caminin yıkıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir