AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiden geçmek

Kahve falında camiden geçmek

Kahve falında camiden geçmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, işlerin yavaşlayacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camiden geçmek gördüyseniz:

  • Sorumluluğu tek başınıza üstlenmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında camiden geçmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına delalettir.

Kahve falında camide çalışmak huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına inanılır.

Kahve falında camide oyun oynamak çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide yatsı namazı kılmak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında camide dilenmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında camide düşmek büyük zorluklar geçireceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camide hutbe dinlemek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide namazı kılmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir