AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurana çağrılmak

Kahve falında kurana çağrılmak

Kahve falında kurana çağrılmak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, hayatının daha kolay olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında kurana çağrılmak gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olan veya size ilham veren kişilerle zaman geçirmelisiniz.

Kahve falında kurana çağrılmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aileden ayrı kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında işe çağrılmak ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş biri tarafından çağrılmak ele geçen kazancın günden güne azalacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen biri tarafından çağrılmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kişinin muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında öbür dünyadan çağrılmak bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mevlüte çağrılmak deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, hayıflanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü tarafından çağrıldığını görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında nişana çağrılmak mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir