AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide secde etmek

Kahve falında camide secde etmek

Kahve falında camide secde etmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında camide secde etmek gördüyseniz:

  • Yer yer kapıldığınız şüphelerin size zarar verebileceğini asla aklınızdan çıkarmayın.

Kahve falında camide secde yapmak dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine yorulur.

Kahve falında camide secde etmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin secde ettiğini görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında secdede ağlamak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında güneşe secde etmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabede secde etmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında birini secde ederken görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında secde namazı kılmak kendisine gelir getiren yolların açılacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir