AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide salavat getirmek

Kahve falında camide salavat getirmek

Kahve falında camide salavat getirmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, saygınlığına leke sürüleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide salavat getirmek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı veya birlikte yaşadığınız kişileri memnun etmeyecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında camide salavat getirmek hayat içinde çok rahat edeceğine, para sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında salavat getirdiğini duymak kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında ölürken salavat getirmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına delalet eder.

Kahve falında topluca salavat getirmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, afiyette olacağına inanılır.

Kahve falında korkudan salavat getirmek işindeki verimin artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında hacda salavat getirmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına tabir olunur.

Kahve falında deprem olurken salavat getirmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeytanı görüp salavat getirmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir