AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide para almak

Kahve falında camide para almak

Kahve falında camide para almak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, bilmediği duyguları tadacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında camide para almak gördüyseniz:

  • İnsanlar hakkındaki fikirlerinizi açıkça söylemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında camide para bulmak beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camiden para toplamak rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camiden para çalmak iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında camide kağıt para görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine inanılır.

Kahve falında camide para almak adım atarken çok zorlanacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide para toplamak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camiden para almak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide iftar açmak zahmetli bir işin altından kalkılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir