AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide namaz kıldırmak

Kahve falında camide namaz kıldırmak

Kahve falında camide namaz kıldırmak başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide namaz kıldırmak gördüyseniz:

  • Sosyal konular sizi her zamankinden fazla düşündürebilir.

Kahve falında camide sabah namazı kılmak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına işarettir.

Kahve falında camide toplu namaz kılmak kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına inanılır.

Kahve falında camide bayram namazı kılmak başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine inanılır.

Kahve falında camide cemaatle namaz kıldığını görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, işlerinde başarı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında camide namaz kılmak dua etmek başarının adım adım yaklaşacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında camide cemaatle namaz kılmak değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sabah namazını camide kılmak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, elinin dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında camide namaz kıldırmak prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir